Gwen Stefani for OPI – februari 2014!

Nog een paar weekjes geduld en dan is er weer een nieuwe collectie van OPI verkrijgbaar – Gwen Stefani for OPI!

En wat voor een collectie :-D – Taratatata, I’m loving it!

Gwen Stefani for OPI - campagnefoto

OPI kondigt, samen met celebrity partner Gwen Stefani, 7 nieuwe limited edition nagellakken aan.

Deze langverwachte collectie, die bij ons gelanceerd wordt eind februari 2014, brengt verschillende nieuwe finishes. De blikvanger van de collectie is ongetwijfeld de felrode nagellak die geïnspireerd werd op Gwen’s signature lippenstift. Daarnaast zien we een nieuwe semi- matte finish in goud en zwart en een zilverkleurige metaalglanslak die aangeboden wordt met een aangepaste basecoat.

OPI’s Executive Artistic Director Suzi Weiss-Fischmann besloot een collectie nagellakken te ontwerpen die de invloed van hedendaagse muziek op de modewereld in de kijker zou zetten.

Met een internationale carrière als zangeres en songwriter en met een stevige voet in de modewereld als ontwerpster was de keuze voor Gwen Stefani als partner even voor de hand liggend als ideaal! Gwen is gekend voor haar trademark rode lippen, haar onberispelijk opgemaakte ogen en haar opvallende nail art. Ze gebruikt beauty echt als een accessoire bij haar uitgesproken stijl.

Gwen’s karakteristieke rode OPI lak – Over & Over A Gwen – wordt aangeboden in een prachtige box samen met zwarte Swarovski kristallen en zilver-, goud- en tinkleurige studs in verschillende vormen (staafjes, ruitjes, vierkanten en rondjes) die je toelaten unieke naildesigns op de nagels aan te brengen. Deze elementjes worden makkelijk op de nagel gekleefd met de bijgeleverde nagelllijm.

Gwen Stefani for OPI - Box Over & Over A Gwen en Swarovski elementjes

 

‘Love.Angel.Music.Baby’ en ’4 in the Morning’ hebben een nieuwe semi- matte satijnfinish en worden gedragen zonder top coat.

‘Push and Shove’ met een gedurfde zilveren metaalfinish, wordt eveneens zonder top coat gedragen en er wordt een speciale base coat – Lay Down that Base – bijgeleverd. Met één dun laagje van deze ‘Lay Down that Base’, gevolgd door twee dunne laagjes van de kleur ‘Push and Shove’ verkrijg je een intense zilveren metaalfinish.

De collectie wordt gecompleteerd met twee lakken met een hoogglans creamfinish en één sprankelende glitterlak: ‘Hey Baby, I Sing in Color’ en ‘In True Stefani Fashion’.

OPI wilde een nagellakcollectie creëren die even opvallend, divers en glamoureus is als het gezicht van deze collectie. Met cream- en glitterlakken, de nieuwe semi-matte satijnfinish, de originele metaalfinish en de SWAROVSKI ELEMENTS, biedt Gwen Stefani by OPI de allernieuwste nageltrends qua kleur en afwerking, dit alles aansluitend bij de huidige haute couture en street fashion trends.

Gwen Stefani by OPI bestaat uit de volgende 7 limited edition nagellakken: Hey Baby, I Sing in Color, Love.Angel.Music.Baby., 4 in the Morning, In True Stefani Fashion, Push and Shove en Over & Over A-Gwen.

Gwen Stefani for OPI - collectie

‘Push and Shove’ moet worden gedragen met Lay Down that Base, een base coat die wordt meegeleverd met Push and Shove.

‘Over & Over A-Gwen’ wordt enkel verkocht in een set met SWAROVSKI ELEMENTS.

Adviesprijs voor deze lakjes is 14,50 euro, het mini-pakketje Rock Starlets (4×3,75ml) zal 18,50 euro kosten en de box met Over & Over A-Gwen en Swarovski elementjes zal 22,40 euro kosten.

Gwen Stefani for OPI - Rock Starlets mini pack

Wat is jouw favoriete Gwen lakje? De mijne zijn alvast ‘In True Stefani Fashion’ & ‘Hey Baby’.

Ps:sst… Hieronder kan je ook nog een leuke how-to video vinden voor deze collectie :-)

Update – klik hier voor nog meer nail art video’s van de Gwen Stefani for OPI collectie!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>