MAC – Stroke of Midnight

Ieder jaar opnieuw kijk ik - als een klein kind met Sinterklaas - uit naar de prachtige collecties die MAC Cosmetics uitbrengt voor de feestdagen.

Want hoe je het ook draait of keert, je look is pas helemaal af met de juiste make-up!

En ook dit jaar is het weer een feest op zich om de ‘Stroke of Midnight’ collectie te ontdekken.

MAC - Stroke of Midnight - campagnefoto 2

Het zijn een heleboel prachtige kits, voor de ogen, de lippen, het gezicht, … met als hoofdkleuren ‘nude & violet’, de topkleuren deze winter.

De kits zijn perfect als cadeautje (voor jezelf), de verpakkingen alleen al laten je wegdromen van pure luxe – dit jaar koos MAC voor een zwarte/witte verpakking met een gouden randje.

Er is een koel en een warm oogschaduw palette, telkens met 5 kleurtjes – adviesprijs 43 euro.

MAC - Stroke of Midnight - Eye Shadow Palette

Daarnaast zijn er ook nog twee setjes voor de ogen met een paint pot & een eyeliner (incl. mascara & double ended brush) – adviesprijs 43 euro.

MAC - Stroke of Midnight - Voilet Eye Bag

MAC - Stroke of Midnight - Nude Eye Bag

Een derde setje is er eentje voor de lippen, bestaande uit een lipstick, lipgloss & lipliner – adviesprijs 43 euro.

MAC - Stroke of Midnight - Lip Bag

Een face palette mag natuurlijk niet ontbreken, hier heb je ‘vanalles wat’ in één set, 3 kleurtjes oogschaduw, 2 lipsticks, een oogpotlood en een pressed foundation – adviesprijs wederom 43 euro.

MAC - Stroke of Midnight - Face Palette

En als kers op de taart - of kerstster op de kerstboom – komen er ook een aantal exclusieve brush kits uit… Hier betaal je 55 euro per setje.
MAC - Stroke of Midnight - Brush kits

Wat vind jij van deze nieuwste MAC – Feestcollectie?

by Amy

Jonge mama die hip en stevig in haar schoenen staat. Ze test voor jullie allerlei producten uit, deelt de laatste nieuwtjes en houdt jullie op de hoogte van wat 'hot & not' is in Beautyland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>