Nieuwe haartrend: de sombre

We zijn weer een haartrend rijker in Beautyland… De sombre!

De ombré ken je vast al – en komt je misschien al de oren uit – lichte punten met een donkere kruin.

De sombre – afkorting van Subtle Ombre – is het meer naturelle, subtielere zusje van de ombre.

Waar bij de ombre het verschil tussen kruin en punten flink duidelijk mocht zijn, is de overgang bij de sombre een pak zachter.

Zelf de klus klaren? Hmmm…

Een ombre kan je, met een béétje handigheid, nog zelf klaren: gewoon de punten een pak lichter verven dan de rest van je haar en klaar is kees.

De sombre verkrijg je door te werken met een aantal verschillende nuances. Het pallet blijft binnen 1 kleur, maar in verschillende nuances die elkaar opvolgen voor een geleidelijke overgang van donker naar steeds lichter.

Sombre Hair

Indien mijn haar langer zou zijn, zou ik zeker de sombre bij mijn volgend kappersbezoekje overweg, het is heel erg naturel en heeft toch een bepaalde flair :-)

Wat ook erg handig aan deze trend is – Je brengt géén kleuring aan bij de wortels van je haar (de uitgroei dus!) dus moet je ook niet elke vier-vijf weken naar de kapper.

by Amy

Jonge mama die hip en stevig in haar schoenen staat. Ze test voor jullie allerlei producten uit, deelt de laatste nieuwtjes en houdt jullie op de hoogte van wat 'hot & not' is in Beautyland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>