Over mij

Hey,

Als je verloren loopt door het gigantische aanbod aan kleding, kleuren, accessoires, brillen, handtassen, kapsels en makeup, wil ik graag jouw gids zijn.

Naast persoonlijk advies en workshops die ik geef, kan ik je ook sneller en goedkoper helpen door mijn online “Stijlgids Kleur- en Stijl”.

In deze 37 artikels leer je alles wat ik jou tijdens een persoonlijk consult zou leren.

Alleen hoef je je niet te verplaatsen en volg je het op jouw eigen tempo, tegen de fractie van de prijs van een persoonlijke sessie. Klik hier voor meer info als je interesse hebt.

Ik ben Amy, oprichtster van BeautyMadammen, een website voor alles rond “persoonlijke uitstraling”.

Wat ooit begon als een kleine hobby is ondertussen uitgegroeid tot een passie en ben ik dagelijks bezig met alles rond beauty, fashion en “personal styling”

Naast deze zaken ben ik ook nog onlangs getrouwd én trotse mama van Ella en Lowie.

Het afgelopen anderhalf jaar ben ik druk bezig geweest met allerlei opleidingen om van mijn hobby een aantrekkelijk beroep te maken. Zo kan ik sinds kort volgende diploma’s aan mijn lijstje toevoegen ;-)

  • Allround opleiding Kleur-, Stijl- en Imagoconsulente (+ specialisatie subseizoenen) – opleiding van 1 jaar
  • Opleiding Visagie + Specialisatie Smokey Eyes
  • Lingeriestyling
  • Garderobeplanner
  • Personal Shopper
  • Kleur-, Stijl- en Imagoconsulente voor de man

Met mijn ervaring die ik tijdens deze opleidingen heb opgedaan wil ik jou meer (maar vooral beter) informeren en helpen om dat goede gevoel in jezelf opnieuw naar boven te halen. Elke dag opnieuw.

Je kan mijn blog of Facebook pagina volgen voor de laatste nieuwtjes, trends, tips & tricks en voorbeelden van complete make-overs. Ik probeer mijn blog persoonlijk, interessant, vernieuwend en vooral eerlijk te houden.

Groetjes,

Amy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>