Kleur & Stijl zijn dé twee componenten van een perfect huwelijk, daarom is het aan te raden om voor een stijladvies eerst een kleuranalyse te ondergaan.

Na een kleuranalyse weet je perfect welke kleuren goed bij je passen en welke kleuren je best links laat liggen.

Tijdens een figuuranalyse en stijladvies gaan we nog een stapje verder. Ik leer je hoe je nog meer kan stralen, welke kledingstukken en accessoires perfect bij jou passen.

Daarom doen we eerst een figuuranalye, belangrijk hierbij is dat we je maten vergeten en je figuur nader gaan bekijken. Welke gelaatsvorm heb je? Welk lichaamstype ben je?

Niet vergeten! Zorg voor een donkere legging en top, deze heb je nodig om je figuuranalyse optimaal te kunnen doen.

Na deze analyse leg ik je uit welke kledingstukken jij best kan dragen om er geweldig uit te zien, aan de hand van leuke tips & tricks leer je je minpunten te camoufleren en je pluspunten extra in de verf te zetten!

Ik geef je advies in stofkeuze, textuur, prints, model van kledingstukken en we stellen een stijlgids samen die op jou persoonlijk is gebaseerd. Deze gebundelde tips kan je dan later herbekijken om zelf aan de slag te gaan.

Leg gerust een aantal kledingstukken klaar, dat mogen favoriete kledingstukken zijn of juist items waarover je twijfelt of niet weet hoe je ze kan combineren, we bespreken ze samen op basis van je figuuranalyse.

Daarna gaan we jouw stijltype achterhalen. We gaan op zoek naar de stijl die jouw persoonlijkheid onderstreept. Mode komt en gaat, maar in je eigen stijl zit een groot deel van jouw persoonlijkheid. Ik kan je dit gemakkelijk aanleren. Je eigen stijl vormt in combinatie met je unieke kleurtype een perfect geheel waardoor je een prachtige uitstraling krijgt.

Een figuur- en stijlanalyse is onmisbaar voor elke vrouw die zelfzeker & in stijl door het leven wil gaan.

Na deze figuur- en stijlanalyse heb je een heleboel kennis over jouw lichaamsvormen, de juiste kleding, tips & tricks én een volledig gepersonaliseerd overzicht van jouw perfecte look!

Prijs: €99
Duurtijd: 2,5 uur
Locatie: bij jouw thuis, voorlopig enkel in Limburg

Stijladvies Boeken