Ten Cate – Every woman has her secrets…

Natuurlijk waren we ook dit jaar van plan veelvuldig naar de fitness te gaan en op zaterdagochtend een stuk door het bos te gaan rennen, maar…

De verleiding om toch nog even een cocktailtje of cavaatje te gaan drinken na een zware werkweek om vervolgens op zaterdag tot het middaguur in bed door te brengen, is soms te groot…

En daar zijn ze weer… de feestdagen! Van de goede voornemens vlak na de vorige feestdagen is nu, zo vlak voor de komende feestdagen weer niet veel van in huis gekomen.

En ja, die vervelende opmerkingen aan de familietafel ‘precies wat bijgekomen’ of ‘precies veel genoten dit jaar’ is net niet wat je wil horen van die verre neef die je al een jaar niet meer hebt gezien.

Daarom… bestaat er zoiets als ‘shapewear’ of corrigerend ondergoed.

En met dit gegeven in het achterhoofd, heeft TEN CATE haar SECRETS collectie ontwikkeld.

De collectie bestaat uit prachtige, verleidelijke onderjurkjes met halfhoge kanten cups, broekjes, onderrokjes en tops met spaghettibandjes in de zachtste materialen.

En dat allemaal in een spannende snake print, sensueel rood en mysterieus zwart.

TEN CATE Secrets - 2

Het ‘shapen’ van het figuur en het creëren van naadloos aansluitende lingerie, en daarbij haar ‘onzichtbare’ karakter, staat tegenwoordig bovenaan op de wishlist van mening vrouwen.

TC SECRETS, een geheim dat je moeilijk voor jezelf kunt houden! Of misschien toch wel ;-)

TEN CATE Secrets - 1

Straal deze feestdagen als nooit tevoren en voel je goed in je vel (shapewear)!

by Amy

Jonge mama die hip en stevig in haar schoenen staat. Ze test voor jullie allerlei producten uit, deelt de laatste nieuwtjes en houdt jullie op de hoogte van wat 'hot & not' is in Beautyland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>