Vrolijk Kerstfeest – Mijn top 5 Christmas Quotes :-)

Hallo allemaal,

Ik wil jullie vandaag al een Vrolijk Kerstfeest wensen! Een dagje te vroeg, maar de komende dagen is het hier ten huize Beautymadammen RAZEND druk!

Bij de ouders & grootouders met de knietjes onder tafel zitten, cadeautjes openmaken en uitdelen, een groot familiefeest van een tante en oom die jarig zijn en hun zoveelste huwelijksverjaardag vieren + hun pensioen, … allemaal leuke dingen, maar lekker druk dus, ik vrees dat ik weinig achter mijn pc ga kunnen zitten en werken!

En… ik wil jullie natuurlijk niet vergeten :-)

Dus daarom wou ik mijn top 5 van Christmas Quotes met jullie delen… van 5 naar 1, en de laatste is er eentje voor AL mijn lezeressen (en ook voor die paar lezers die me trouw blijven volgen!).

MERRY CHRISTMAS!

Christmas Wishes 1

Christmas Wishes 2

Christmas Wishes 3

Christmas Wishes 4

Christmas Wishes 5

Hope you have a wonderful Christmas this year!

by Amy

Jonge mama die hip en stevig in haar schoenen staat. Ze test voor jullie allerlei producten uit, deelt de laatste nieuwtjes en houdt jullie op de hoogte van wat 'hot & not' is in Beautyland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>